Пеп: Всички правят странни резултати


И. Ангелов

Пеп: Всички правят странни резултати

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви задоволството си след като тимът му комфортно победи Нюкасъл Юнайтед вчера, но той наблегна, че всичко може да се случи в този различен сезон. Сити се класира на пета позиция след вчерашния си мач, а целта е пробив и покачване в горните четири места.

"Беше труден мач с тези условия и противник, срещу който се затрудняваме да вкарваме. Това е темпото, в което трябва да играем. Днес позиционирането ни беше перфектно. За съжаление не успяхме да вкараме повече, но това е добър резултат и три точки.

"Не можем да мислим много, защото графикът показва мач на всеки 3 дни. Играчите са отдадени и концентрирани. Ние сме много далеч от върха. Миналата седмица бяхме на 10-то място в таблицата. Цял сезон сме нагоре-надолу. Резултатите са странни за всички. Този сезон трябва да си спокоен в добрите и в лошите моменти.

"Играхме наистина добре. Темпото, което трябва да търсим е това темпо. Днес беше най-добрият ни мач за сезона защото играчите играха на позициите, в които трябва. Утре играчите трябва да се възстановят и да се подготвят в един ден. Пандемията ни постави в екстремна ситуация, но в Англия и ФА това се приема."

  Сподели
174