Реднап: Тотнъм ще заприлича на бардак, ако Бекъм дойде за кратко


Н. Гавазов

Реднап: Тотнъм ще заприлича на бардак, ако Бекъм дойде за кратко

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призова ръководството на ЛА Галакси да не забавя решението си относно евентуалното преминаване на бившия капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм на „Уайт Харт Лейн", защото краткосрочната аренда не е по вкуса на „шпорите".

„Вече няколко дни няма никакви новини от тях, а аз се надявах да подпиша с него за три месеца. Краткосрочната аренда може да се превърне в проблем, защото аз не я обичам и не съм в никакъв случай неин поклонник", заяви Реднап за BBC.

„Ще е чудесно, ако Бекъм се окаже в клуба - като човек, играч и като професионалист той просто е от топ-класа и ще бъде идеален пример за подражание за младите футболисти, но ако става дума да изиграе само осем или девет мача, това ще бъде много трудно. А з не мога внезапно да вадя хора от отбора, защото след като Дейвид изиграе няколко мача и се завърне в САЩ, отборът ще заприлича на пълен бардак. Поради това и арендата за кратък срок за мен представлява сложен проблем", завършва наставника на Тотнъм.

 

  Сподели
116