Гомес: Ще се върна по-добър и по-силен


И. Ангелов

Гомес: Ще се върна по-добър и по-силен

Защитникът на Ливърпул Джо Гомез обяви, че ще преодолее сериозната контузия в коляното, за която бе подложен на операция, и ще се върне по-добър и по-силен от преди. 23-годишният англичанин претърпя операция през седмицата след получена травма в тренировка с Англия. Ливърпул обяви за успешната операция, но не постави срок за връщането на играча.

"Пътят на възстановяването вече започна", написа Джо в Туитър.

"Аз съм бил тук преди, зная какво е необходимо и ще се върна по-добър и по-силен от всякога. Очевидно съм разочарован, но това е част от плана на Бог и аз вярвам, че всичко се случва с причина. 

"Аз искам да благодаря на всички за добрите пожелания и съобщенията за подкрепа. Аз съм концентриран над възстановяването си и ще подкрепям съотборниците си както мога. Ще се видим скоро".

Отсъствието на Гомес носи още проблеми в защитата на Ливърпул, след като другият централен защитник Върджил ван Дайк също ще пропусне голяма част от сезона. Трент Александър-Арнолд и Фабиньо също носят травми, което остава като централни опции в защитата само Жоел Матип и Натаниел Филипс в клуба.

  Сподели
281