Моуриньо похвали Леви за трансферите


И. Ангелов

Моуриньо похвали Леви за трансферите

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали работата на председателя на отбора Даниел Леви за подписите на Пиер-Емил Хьойберг и Джо Харт. Двамата дебютираха в победата на шпорите с 3:0 в приятелски мач с Ипсуич Таун, като Хьойберг изигра 63 минути, а Харт цялото второ полувреме. Хьойберг бе закупен от Саутхемптън за 15 милиона лири, докато вратарят бе свободен трансфер след напускането на Бърнли.

"Клубът намери много интелигентно моментите да направи това. Договорът на Пиер беше в последната година, и клубът бе в трудна ситуация за преговори, така че мисля, че г-н Леви свърши изумителни неща да доведе този добър играч при нас.

"Аз мисля, че клубът се справи изумително и за двамата защото те ще подобрят състава. Да доведеш Джо, който има 75 мача с Англия и много опит, е страхотна защита за нас, защото имаме 3 вратаря. И тримата са национали, все добри вратари, и така ще спим спокойно защото каквито и контузии и проблеми да имаме, имаме 3 добри вратаря.

"С лудия график, който ще имаме, играейки във всички състезания, Купата на лигата по същото време Лига Европа и Висшата лига, дори вратарите няма да играят всеки мач. Така това е добра сделка за нас."

  Сподели
400