Ривалдо: Коутиньо става за Арсенал и Тотнъм


И. Ангелов

Ривалдо: Коутиньо става за Арсенал и Тотнъм

Бразилската легенда Ривалдо коментира слуховете за преминаването на полузащитника на Барселона Коутиньо обратно в отбор от Висшата лига на Англия. Според Ривалдо Висшата лига е най-добрата опция за бившия играч на Ливърпул, който би бил титуляр в отбори като Арсенал и Тотнъм. В момента бразилският плеймейкър се води играч на Барса след прекратяването на договора му за наем от Байерн Мюнхен и нежеланието на баварците да го закупят за постоянно.

Наскоро и агентът на играча призна, че Коутиньо би искал да се върне в английското първенство.

"Филипе Коутиньо скоро ще се върне от наема си в Байерн към Барселона, но аз се съмнявам, че той може да съживи кариерата си там. Неговата най-добра опция е да се завърне в английския футбол, където прекара най-добрите си сезони от кариерата и където качествата му изглежда прилягат най-добре. Той доказа това в Ливърпул където беше един от най-добрите играчи във Висшата лига.

"В Арсенал, Тотнъм или Лестър, Коутиньо би бил титуляр следващия сезон. Ще е добра възможност за бразилеца да намери отново най-добрата си форма и да покаже, че продължава да е отличен играч, който принадлежи към елита."

  Сподели
140