Почетино: Радвам се, че Жозе пое Тотнъм


И. Ангелов

Почетино: Радвам се, че Жозе пое Тотнъм

Бившият бос на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че се радва за наследника си Жозе Моуриньо, като аржентинецът се пошегува, че е очаквал той да следва португалеца в кариерата си, а не обратното. Почетино бе уволнен от Тотнъм през ноември, въпреки че достигна финал на Шампионска лига предходната година.

В периода от тогава до момента Почетино се свързваше с Реал Мадрид, но той сподели: "Моите деца спят в пижами на Еспаньол, така че за мен е трудно да мисля за промяна на клуба. Когато с Жозе бяхме в Испания, той ми подари много хубава бутилка френско червено вино и два екипа на Реал Мадрид. Той каза: 'ОК, децата ти ще има какво да носят вече'.

"Ние поддържаме добри отношения от тогава и аз много се радвам, че е в Тотнъм, да ме замени. Аз съм щастлив със състоянието, в което оставихме отбора и той също е благодарен за това как развихме отбора, който сега е негов.

"Винаги съм смятал, че аз бих го заместил някъде. Той беше в Реал Мадрид. Казвах си: 'О, може би един ден аз ще заема мястото ти в Реал Мадрид', но вижте какво нещо е животът. Той пое мястото ми в Тотнъм. Да не повярваш, а?"

  Сподели
303