Бент: Фойт е на грешното място в грешното време


И. Ангелов

Бент: Фойт е на грешното място в грешното време

Бившият нападател на Тотнъм Дарън Бент обяви мнението си, че младият полузащитник на Тотнъм Джош Фойт може да бъде продаден от мениджъра Жозе Моуриньо през лятото, след като 22-годишният не успява да се наложи от пристигането си от Естудиантес през 2017 г. за 8 милиона лири. Фойт изигра 30 мача с тима от тогава, и последно се появи на 28-ми декември за Тотнъм.

"Знаете ли какво е това? Аз мисля, че това е случай на попадане на грешното място в грешното време. Той дойде в Тотнъм във време, в което Фертонген и Алдервайрелд играеха много добре заедно. Те са фантастични в защита, и той нямаше как да пробие там.

"На десния бек беше Киеран Трипиър, който играеше и беше много добър за националния отбор на Англия. Така Фойт трябваше да играе само когато липсват хора. Той получи шанса си по някое време, но беше редовно извън тима и ние не сме видяли най-доброто от него. Очевидно след това те купиха и Давинсон Санчес. 

"Същото се случи и с мен при шпорите, аз подписах когато вече там имаше трима нападателя и така няма как да намериш формата си, никога не получаваш достатъчно възможности. За него вероятно е най-добре да мисли за себе си. Моуриньо ще е съгласен да го продаде, за да може той да започне да гради нещо на друго място."

  Сподели
128