Анчелоти сподели за здравето си


И. Ангелов

Анчелоти сподели за здравето си

Карло Анчелоти сподели, че ще се завърне в по-добро здраве след паузата на сезона заради пандемията от коронавирус. Мениджърът на Евертън призна, че има проблеми с коляното, които са се влошавали с работата му на тъча, но почивката той е отделил време за да се възстанови:

"Когато работя аз нямам време да правя това, и имам проблеми с колената си. Аз опитвам да използвам това време за да подобря състоянието на колената си. Обичам да слушам звука от колелото ми. 

"В момента времето в света не е добро, не само в Англия и Италия, но в цяла Европа, заради тази пандемия. Но от друга страна, фактът, че имаме възможността да ходим и да караме колело е важен за нашето здраве - сега е добро време за това. 

"Аз срещнах някои други почитатели на колоезденето, от разстояние се поздравихме, разбира се. В Италия не е позволен контакт. Аз контактувам с много хора в Италия и там има забрана за излизане, така че времето за тях не е добро.

"По време на деня аз обичам да готвя. Прекарвам времето в готвене защото това е една от моите страсти. Най-доброто ми ястие? Паста. Мога да правя "Болонезе", мога да я готвя с гъби, или пък "Карбонара". Аз мисля, че съм много добър. Следващата стъпка за мен е да създам собствена паста."

  Сподели
136