Бербатов: Юнайтед трябва да даде рекордни пари за Кейн


И. Ангелов

Бербатов: Юнайтед трябва да даде рекордни пари за Кейн

Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви мнението си, че напускане на нападателя Хари Кейн на Тотнъм би било нещо лошо за "шпорите". Българинът сподели мнението си, че той би струвал рекордни пари за Манчестър Юнайтед, ако клубът би искал да го привлече. Daily Express цитира:

"Всеки знае колко добър реализатор е Хари Кейн, но за мен той не е само това. Той вижда играта, комбинира със съотборниците, свързва играта, асистира и се брани. За мен, като бивш играч на двата отбора, и харесвайки Кейн, е трудно да предположа какво ще направи той. Това ще е негово решение защото той е капитан на Англия и може да играе за всеки отбор.

"Със сигурност той иска да спечели нещо, без значение дали с Шпорите или на друго място. Но той ще се впише в отбора на Манчестър Юнайтед защото е англичанин и играе много добре във Висшата лига. Ще е лесно за него.

"Юнайтед вероятно ще трябва да счупи световния трансферен рекорд за да подпише с него. Трудно е да си представим, че това ще стане, но не се знае. Той е основният човек в Тотнъм и отборът се гради около него. Ако Шпорите загубят основния играч това какво ще говори на феновете и всички в клуба?

"Ако го пуснат това ще изпрати лош сигнал. Затова аз мисля, че този трансфер ще е трудно осъществим, но футболът е такъв днес, че когато имаш играч, който не иска да е в отбора ти, по-добре да го освободиш."

  Сподели
157