Кейн: Нито Ливърпул, нито Дайк са непобедими


И. Ангелов

Кейн: Нито Ливърпул, нито Дайк са непобедими

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн настоя, че той и неговите съотборници могат да победят Ливърпул в днешния двубой от Висшата лига на Англия. До момента в кампанията Ливърпул няма загуба след 9 кръга, като в последния най-близо до това бе Манчестър Юнайтед, който поведе и позволи на съперника да се върне до 1:1:

"Откъм форма, ако ние победим това ще ни донесе инерция. Вероятно не много хора очакват от нас да победим на "Анфийлд", така че ако го направим ние ще дадем шанс на сезона си във Висшата лига. 

"Ливърпул започна сезона по-добре от всеки - особено като гледаме формата у дома. Те имат страхотна публика, която наистина подкрепя тима и ги вдъхновява, така че очакваме тежък мач. Но и преди сме гостували там, и преди сме взимали точки там, така че трябва да се концентрираме над нашата игра и да направим всичко за победата.

"Ван Дайк е страхотен защитник, но той не е непобедим и Ливърпул не е непобедим. Ние просто трябва да се концентрираме над играта си. Всеки отбор може да бъде победен и ние просто трябва да направим това на "Анфийлд"."

  Сподели
95