Оле: Няма да чакаме титла 30 години, като Ливърпул


И. Ангелов

Оле: Няма да чакаме титла 30 години, като Ливърпул

Преди срещата от Висшата лига между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер нападна отбора на Юрген Клоп, като настоя, че Юнайтед не би попаднал толкова дълго в период на застой, както Ливърпул, който не е печелил титла в Англия от 1989 г.

"Сигурен съм, че ще се върнем и ще спечелим лигата, и със сигурност това ще стане преди да минат 30 години от последната ни титла. Да говорим за този следващ мач - ти никога не приемаш равенството като резултат в Ман Юнайтед. 

"Аз искам да излезем за трите точки. Трябва да започнем да печелим мачове, без значение дали е срещу Ливърпул, Манчестър Сити или Брайтън.

"Добро представяне тук може да промени настроението на играчите и тяхното собствено възприятие за тях самите. Може би до момента те не вярват, че са достатъчно добри. Когато ти липсва увереност в играта, тогава се двоумиш, вместо да действаш правилно по инстинкт. Аз обаче зная, че тези играчи са достатъчно добри, и не се притеснявам."

Солскяер коментира травмата на Давид де Хеа:

"Разбира се, първо си мислиш 'О, Давид', когато той падна на земята, но това бързо се превръща в мисълта - 'Серхио е готов'. Серхио тренира много добре и той се подобри с работата си. Аз виждам свеж Серхио, който е във форма. Той вече изигра няколко срещи този сезон и доказа, че е готов."

  Сподели
354