Шок за Ливърпул: Торес, Рейна и Джонсън готови да си тръгнат


П. Пенков

Шок за Ливърпул: Торес, Рейна и Джонсън готови да си тръгнат

Преди сблъсъка с Блекбърн, Ливърпул се сблъска сериозно с новината, че три от най-влиятелните играчи на клуба са готови да напуснат "Анфийлд" през януарския трансферен прозорец. Испанското дуо Фернандо Торес и Пепе Рейна, заедно с английския защитник Глен Джонсън заявиха, че се чувствам нещастни в клуба и имат желание да напуснат. Новината беше оповестена в английското издание The Daily Mail.

Новината дойде като гръм от ясно небе за мениджъра Рой Ходжсън, който се бори да задържи позицията си след нещастия старт на сезона. Фернандо Торес, който не е отблязвал вече в шести пореден мач,  изяви разочарованието си от взетото решение през летния трансферен прозорец да продължи кариета си  Ливърпул. Десният защитник Глен Джонсън, който може да пропусне днешния двубой с Блекбърн поради разтежение, пък заяви, че има сериозен интерес към него от Байерн Мюнхен и Ювентус.

Новият собственик на Ливърпул - Джон Хенри, който днес няма да може да подкрепя отбора на "Анфийлд" поради вирус, е готов да даде време на Ходжсън до Коледа, а ако състоянието на се подобри, то вероятно Ливърпул ще бъде коренно различен отбор след Нова година.

  Сподели
112