Кен разкри какъв съвет е получил от Роналдо


И. Ангелов

Кен разкри какъв съвет е получил от Роналдо

19-годишният нападател Мойзе Кен разкри, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо го е посъветвал да следва мечтите си, след като италианецът размени Юве с Евертън и Висшата лига на Англия. Миналата година в Серия А Кен получи само 13 мача в лигата и вкара 6 гола за шампионите на Италия. През това лято той премина в Евертън за 27.5 милиона евро.

"Аз харесвам Висшата лига и я следя много. Говорих за това решение и със съотборниците ми от Ювентус. Говорих с Кристиано... той ми каза да следвам мечтите си и да работя здраво.

"Харесвам Евертън. Това е причината да дойда тук. Аз мога да се видя в този отбор. Евертън гледа напред към бъдещето, а това правя и аз. Част от амбициите ми е да помогна тимът да влезе в Шампионска лига. Тя е вълнуваща и изумителна. Това, което искам да донеса в Евертън, е ШЛ. 

"Чувствам се готов. Винаги съм носил големи отговорности заради възрастта ми. Винаги съм играл футбол с по-възрастни, докато растях. Това ме направи по-силен. Това вероятно ме направи такъв, какъвто съм днес."

  Сподели
531