Сити ще продаде Сане само за 137 милиона паунда


Н. Гавазов

Сити ще продаде Сане само за 137 милиона паунда

Манчестър Сити определи цена от 137 милиона паунда за крилото Лерой Сане, което Байерн Мюнхен мечтае да купи.

В четвъртък сутринта в германската преса се появи информация, че Сане е близо до преместване в Байерн Мюнхен по сделка на стойност над 100 милиона евро (91 милиона паунда). Шампионите от Бундеслигата обаче веднага откликнаха на тези публикации, опровергавайки слуховете.

"Появи се днес в новинарските съобщения, че Leroy Sanné реши да отиде в Бавария, не отговарят на реалността", - се казва в туит на германското гранд.

Според Джейсън Бърн, сделката наистина не е близо. Сити все още не е загубил надежда да склони Сане към нов контракт, за това английският шампион няма да разглежда предложения за Лерой за по-малко от 150 милиона евро (137 млн. паунда).

Нещо повече, "гражданите" дори са изпратили  писмо до колегите си от Мюнхен, изразявайки разочарование от медийната кампания, която Байерн започна, за да примами 23-годишния играч на националния отбор на Германия.

Засега няма намеци, че Байерн ще се съгласи да плати определената цена, но дори и това да се случи, Сити няма да купува играч, който да замени Сане.

  Сподели
412