Лампард: Близо сме до продължаване с Одой и Вилиан


И. Ангелов

Лампард: Близо сме до продължаване с Одой и Вилиан

Франк Лампард обяви, че Калъм Хъдсън-Одой е много близо до това да продължи договора си с клуба, като преговорите продължават и с Вилиан по същата тема. Днес срещу Рединг, Челси спечели последната си приятелска среща с 4:3 на "Мадейски Стейдиъм", като головете за "сините" вкараха Мейсън Маунт (2), Рос Баркли и Кенеди.

Одой остава контузен с проблем в ахилеса, докато Вилиан скоро се връща от почивка в Бразилия след Копа Америка:

"Аз мисля, че ако кажа, че сме се договорили, това ще се тълкува сякаш има подписан договор, но все още не сме там и клубът работи по въпроса. Преговорите с Калъм вървят много добре в последната седмица или две, но все още не сме готови.

"Единственото нещо, което ми е ясно, е че искаме да го задържим тук. Той е играч, който ценим. Играчите, които излизат от академията са настоящето и бъдещето на клуба, затова правим всичко за да са тук. Дано новините бъдат потвърдени скоро.

"Зная, че клубът говори и с Вилиан. Това са двама играчи, които искам в отбора си. Направихме добри ходове в предсезона. Мейсън Маунт и Рубен Лофтъс-Чийк подписаха нови договори, това са двама млади, които задържаме. Винаги опитваме да правим това."

  Сподели
398