Кошчелни обмисля връщане във Франция


Н. Гавазов

Кошчелни обмисля връщане във Франция

Капитанът на Арсенал Лоран Кошчелни обмисля да напусне "Емирейтс" през това лято, имайки няколко предложения от Франция.

В момента французинът навлезе в последните 12 месеца по своя трудов договор. Според Daily Mirror "артилеристите" са готови за факта, че 33-годишният защитник ще изпълни  договора си и ще напусне след  година като свободен агент.

Въпреки това, Лоран иска гаранции за бъдещето си за по-дълъг период и точно това привлича клубовете от  френската Лига 1 към своя сънародник.

Например, Бордо е готов да предложи на Кошчелни договор за три години. Също така от услугите на Лоран се интересува и Рен. Всички те предлагат на ветерана по-добри финансови условия.

Арсенал не иска да губи Кошчелни през  това лято, особено като се има предвид факта, че клубът се опитва да продаде Шкодран Мустафи. В същото време "артилеристите" отказват да предложат нова сделка на Лоран, което кара защитника да помисли за напускане още сега.

 Впрочем, по-рано днес стана известно, че Кошчелни е отказал да тръгне с отбора за турнето в САЩ. Клубът излезе с официално изявление по този въпрос, но без да уточнява причините за това решение на играча и какви мерки ще предприеме срещу него.

Предполага се, че Лоран сериозно се е заел с въпроса с бъдещето си.

  Сподели
420