Юнайтед със сериозен интерес към Стефан Дефур


П. Пенков

Юнайтед със сериозен интерес към Стефан Дефур

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е набелязал играча на Стандарт Лиеж - Стивън Дефур, като евентуално ново попълнение за тима през януарския трансферен прозорец. 22-годишният белгиец беше свързван с червените дяволи през последните 12 месеца, като Фъргюсън вярва, че Дефур и Пол Скоулс могат да изградят прекрасен синхрон в средата на терена. Капитанът на Стандарт Лиеж спечели Златната обувка в Белгия през 2008 година и е утвърдена фигура за клуба и за страната си.

Агентът на Дефур - Пол Стефани потвърди интересе от страна на Манчестър Юнайтед и заяви, че клиената му може да изгради добро партньорство с Пол Скоулс в халфовата линия.

"Мисля, че той може да се справи с тази позиция. Но не зависи това от мен дали той може да играе да този пост. Твърде рано е да говорим за евентуален трансфер, тъй като Дефур скоро се възстанови от контузия, но през януари се надявам да възстанови първоначалната си форма. Той играе прекрасно и е лидер на отбора си. Всички в момента са впечатлени от представянето му. Във футбола нищо не е сигурно и може да смени тима," сподели Стефани пред Sport.co.uk .

  Сподели
121