МакТоминей приветства новите попълнения


И. Ангелов

МакТоминей приветства новите попълнения

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот МакТоминей приветства възможността да се докаже за отбора сред новите лица, които ще пристигнат това лято. След разочароваща кампания Манчестър Юнайтед се разделя с някои от звездите си и изглежда ще купува млади таланти в опит да възвърне формата си. За момента тимът подписа с крилото Даниел Джеймс, като се очаква в близко бъдеще и Арън Уан Бисака от Кристъл Палас. Андер Ерера и Антонио Валенсия вече напуснаха клуба, като се очаква Лукаку и Погба да последват.

"Когато става дума за предсезонна подготовка, това е началото за сезона за мениджъра. Ще е добре всички да започнем заедно като група и ако новите попълнения дойдат аз ще съм готов и ще ги приема с отворени обятия. Плановете на Юнайтед за подготовката ще са добри за младите играчи, които дойдоха на турнето миналата година, и които ще дойдат тази, защото те ще видят чувството, ще видят какво се случва - как играчите се готвят за мачове, точно какво се прави, какви срещи има и такива неща.

"Това може да е ключово за развитието им. Това им помага да опознаят момчетата и им позволява да видят какъв си на терена, също така. Това е едно от най-важните неща - те трябва да ти вярват на терена. Това е безценен опит."

Юнайтед ще пътува до Австралия, Сингапур, Китай, Норвегия и Уелс в подготовката си, като ще срещне отбори като Пърт Глори и Лийдс, преди Интер, Тотнъм и Милан в International Champions Cup 2019.

 

  Сподели
436