Солскяер намекна за нова роля за Погба


И. Ангелов

Солскяер намекна за нова роля за Погба

Оле Гунар Солскяер намекна, че може да започне да използва по различен начин звездата Пол Погба, след като Манчестър Юнайтед по много труден начин успя да победи Уотфорд в 32-я кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" използваха контрата за да вкарат головете си, като така и не овладяха топката в мача.

"Започнахме толкова бавно и с грешки. Виждаше се, че идват играчи след контузии. Това бе и една от първите срещи след националната пауза. Нямаме търпение да се върнем в игра, но така стават и грешки. Уотфорд е добър отбор, за тях нямаше много отсъстващи и те заслужаваха да водят в резултата. Но ние вкарахме един страхотен гол и мисля, че играхме страхотен контраатакуващ футбол.

"Бранехме се добре, защото те доминираха, но Крис и Джоунс ни държаха в мача. 

"Пол е много важен за нас. Днес не успяхме да задържим топката. Когато владееш 50% от времето у дома това е разочароващо. Но Пол отсъстваше за две срещи с Франция, където играе по-дълбоко и може би трябва да вкараме това в играта му тук. Пол може да прави и двете неща - да брани и да атакува. Днес имахме двама нападатели, които ни спечелиха мача. Мисля, че Раши беше великолепен, той донесе енергията, която другите нямаха."

 

  Сподели
580