Сари: Не зная значението на "Сарибол"


И. Ангелов

Сари: Не зная значението на

Мениджърът на Челси Маурисио Сари обяви, че прякорът за неговия стил на игра няма смисъл и той не разбира защо медиите наричат играта му "Сарибол". Повечето специалисти смятат, че работата на мениджъра е под въпрос и ще зависи от неделния финал в Купата на лигата с Манчестър Сити, срещу който отбор Сари загуби наскоро с 6:0. В последната загуба от Манчестър Юнайтед публиката на "сините" скандираше срещу Сарибол от трибуните.

"Аз не зная какво означава Сарибол. Това го казвам от първия си ден в Англия. Аз мисля, че е от някакъв журналист. Май от Италия. Аз не съм го чувал. 

"Не знам дали ще ми е по-лесно без да наричат така играта ми. В крайна сметка важни са резултатите. В моята работа трябват резултати. Нищо друго. 

"В момента не знам дали съм под напрежение от вас журналистите или от клуба ми. В момента не ми е ясно. Аз мисля, че ако наемеш Гуардиола, клубът трябва да изчака, защото е известно, че на него му трябва време. Не е лесно за английски отбор да играе неговия стил, така че това е нормално."

  Сподели
380