Рууни: Още ставам за Висшата лига


И. Ангелов

Рууни: Още ставам за Висшата лига

Нападателят на ДиСи Юнайтед Уейн Рууни заяви, че все още се смята за достатъчно добър за да играе във Висшата лига на Англия. Топ-реализаторът на Англия и Манчестър Юнайтед за всички времена премина от Евертън в американската лига за три години и половина през юни. В своите 21 мача до тук той вкара 12 гола и асистира 6 пъти.

"Ако трябва да съм честен, по отношение на качеството аз зная, че все още мога да играя във Висшата лига. Аз винаги съм бил уверен човек, така че имам високи очаквания за себе си.

"Аз дойдох тук и очаквах да се справя добре, и мисля, че изненадах някои хора, които имат своите мнения. Това е справедливо, но аз никога не съм се съмнявал в себе си."

Рууни коментира наскоро, че Маурисио Почетино би бил перфектен избор за мениджър на Манчестър Юнайтед, а за формата на Оле Гунар Солскяер той каза:

"Оле е фантастичен човек. Аз мисля, че клубът ще има тежко решение в края на сезона, и ще е добре да видим Оле да продължи и да получи работата за постоянно. Но ако това не стане и изберат друг, то смятам, че Маурисио Почетино е този правилен човек."

  Сподели
425