Агуеро: Титлата ще се реши в последния кръг


И. Ангелов

Агуеро: Титлата ще се реши в последния кръг

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро сподели мнението си, че титлата във Висшата лига тази година ще бъде решена в последния момент. В момента шампионите изостават от Ливърпул със 7 точки, но аржентинецът смята, че до края има достатъчно мачове за да се случи всичко.

"Няма съмнение, че срещата с Ливърпул ще е огромна за двата клуба. Преките двубои между водещите отбори винаги имат голямо значение в края на сезона. Декември не се получи както искахме и сега имаме повече точки за наваксване, така че да, това прави срещата много по-важна за нас.

"Но в момента е само януари и има много мачове във Висшата лига пред нас. Както изглежда, три или четири отбора могат да спечелят титлата. Всичко ще се реши в самия край. Разбира се, ние знаехме, че повторение на миналогодишния ни успех ще е трудна задача, но ние винаги се целим в това да сме перфектни.

"Този сезон отново доказа, че Висшата лига е сред най-конкурентните в света. Подобрението на Ливърпул може да се проследи в последните няколко години. Те показаха в Шампионска лига какво могат, и се представят добре този сезон и в Англия

"Но нашата концентрация трябва да е върху този мач. Ние сме уверени в нашия стил и вярваме, че той е най-ефективният и ще ни изведе до победа. Това обаче е футбол и всичко може да се случи. Ние играем както винаги и това винаги ни е носело резултати."

  Сподели
468