Милнър: Разликата е в постоянството


И. Ангелов

Милнър: Разликата е в постоянството

Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър обяви пред Sky Sports, че основната разлика в подобрението на отбора в последно време е постоянството, което е намерил състава в играта си. За празниците и настроението той сподели:

"На Коледа трябва да станеш рано, ако искаш да видиш децата, или никога няма да ги откриеш. Тежко е, да балансираш между това да си баща и професионалист. Това е част от работата. Около празниците балансът е важен. Аз съм щастлив да го правя от дълго време. Спомням си първата Коледа с Лийдс, тренирахме на този ден. Тогава все още не можех да шофирам, така че трябваше да ме вземат.

"Тази година успяваме да сме солидни в защита и да крадем победи с по 1:0. Това е много важно за да си успешен. Аз не мисля, че преди сезона поставяхме цели за титлата. Но ако преминеш коледния период и си някъде там, то трябва да се смяташ за претендент. 

"Има дълъг път, но ние имаме уменията и сме в добра позиция. Силата на състава е, че никой не се смята за голяма работа и най-важният мач винаги е следващият. Играем мач за мач. Тимът бележи прогрес. Той се подобри. През последните години се вижда, че като имаме ден можем да бием всеки. Може би не бяхме постоянни, но сега и това се вижда."

  Сподели
450