Клоп: Най-вълнуващият сезон от години


И. Ангелов

Клоп: Най-вълнуващият сезон от години

Босът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението си, че състезанието за титлата във Висшата лига за момента се очертава като най-вълнуващото в последните години, но за да остане това така неговият отбор ще трябва да намери постоянство. Победа за "червените" на гости на Арсенал в този уикенд би означавало най-силен старт за клуба в историята на Висшата лига.

"Имаме да играем със Сити два пъти. Максимумът, който може да изгубим срещу тях е три точки във всеки един мач. Понякога разбирам, че се чувстват като 6 точки. Ние трябва да реагираме на това, което правят. Ако те играят в петък и ние в събота, тогава два дни напрежението ще е над нас. Но трябва да следим и Челси, Тотнъм, Арсенал, Юнайтед. 

Германия в миналото се оплакваха от Байерн Мюнхен, който ставаше шампион през октомври. Това не е така тази година. Нещата стоят така, както са в момента и дано това се задържи до края на сезона. Това вероятно е най-вълнуващият сезон от години. Миналата година много отбори играха добре, но никой нямаше как да стигне Сити, защото до октомври-ноември разликата беше голяма.

"Сега е вълнуващо. Аз съм футболен фен и за футболните фенове това е страхотно. От другата страна пък са отбори, които на дъното ги делят малко точки и всеки може да се спаси. Това прави нещата много интересни."

  Сподели
405