Скоулс: Юнайтед нямаше нужда от егоист като Санчес


И. Ангелов

Скоулс: Юнайтед нямаше нужда от егоист като Санчес

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели мнението си, че бившият нападател на Арсенал Алексис Санчес е прекалено егоистичен и отборът не е трябвало да подписва с него. Санчес пристигна през януари като част от разменна сделка с Хенрик Мкхитарян, който премина в Арсенал.

"Аз зная, че той има качества и той беше добър играч, но аз никога не съм го виждал като играч на Юнайтед. Според мен той е малко егоистичен, играе само за себе си понякога. Аз не мислех, че това е играчът, от който имахме нужда, особено срещу тези пари.

"Как можем да се отървем от него сега когато му дават тази заплата? Тази покупка изглежда беше направена само за да спрем Ман Сити от това да го вземе. 

"В момента изглежда, че който и да дойде в тима, се затруднява. Чувствам, че дори да вземем Лео Меси в момента, той ще страда. Голямото нещо в Юнайтед е усилието и поведението. Когато погледнем играта срещу Уест Хем миналата седмица, изглеждаше сякаш никой не искаше да играе за Жозе, но аз не бих го уволнил. Надявам се ситуацията да е поправима. Искам Жозе да покаже на хората защо е такъв страхотен треньор, защото това е най-голямото предизвикателство във футбола."

  Сподели
489