Фред разкри своите идоли


И. Ангелов

Фред разкри своите идоли

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Фред, обяви, че като млад се е възхищавал на звездите на Арсенал Тиери Анри и Жилберто Силва. Бразилският национал премина в Юнайтед през лятото от Шахтьор Донецк, като в първите си седем срещи той вкара един гол. 25-годишният не стартира в никой от последните четири срещи на тима, след като Жозе Моуриньо не успява да открие най-добрата си постройка за момента:

"Аз винаги гледах английски футбол. Той винаги е бил наистина силен. Гледах Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и Арсенал, когато Жилберто Силва играеше там. Имам много идоли като Жилберто, Тиери Анри, Райън Гигс и Пол Скоулс, много страхотни играчи са играли тук."

Фред прекара 5 години в Украйна преди идването в Англия, където той е благодарен за испано-говорящите си колеги:

"Аз взимах уроци в Украйна, но там хората не говорят английски. Те говореха руски и това научих там. Не можех да практикувам много английски, но сега отново ходя на уроци. Искам да се науча възможно най-бързо защото това ще ми помогне да се интегрирам и адаптирам тук. Аз вече зная много изрази, много думи - 'Как сте?' - знам как да комуникирам. Уча и се надявам бързо да напредна.

"Съпругата ми говори много с жените на Фернандиньо и Едерсон. За играчите тежкият график и тренировките са различни и така не ни остава много време. Аз излизам повече с играчите от Юнайтед - Андреас Перейра и играчите, които говорят испански. Дори и с англо-говорящите. Ние се срещаме след работа за да играем видео игри или за вечеря. Това е важно за тима. Пол Погба, Андреас, Ерик Баили - ние сме близки приятели."

  Сподели
438