Арсенал обърна Уест Хем на Емирейтс


И. Ангелов

Арсенал обърна Уест Хем на Емирейтс

Арсенал прие Уест Хем Юнайтед в срещата от третия кръг на Висшата лига на Англия. Днес домакините изоставаха в резултата в първата част, но стигнаха до равенство и пълен обрат до крайното 3:1. 

В 12-ата минута днес Рамзи успя да вкара след един удар на Мкхитарян, но флагът на засадата бе вдигнат и това не беше гол. В 25-ата минута гостите обаче поведоха когато Фелипе Андерсон намери Арнаутович за нисък удар от средна дистанция за 1:0. Така през календарната 2018-та година само Мохамед Салах е бил замесен в повече голове (22) от Марко Арнаутович - 8 гола и 6 асистенции.

В 30-ата минута домакините се върнаха бързо в мача когато Айуоби опита да докосне топката в средата и се отчете с асистенция за Начо Монреал и 1:1. 

Във втората част срещата бе решена в 70-ата минута чрез автогол на Диоп, който вкара топката в мрежата си при опит на Лаказет да намери съотборник в наказателното поле. В 92-aта минута и резервата Дани Уелбек се отчете с попадение след подаване на Белерин за крайното 3:1 и изпрати гостите официално на дъното на таблицата.

  Сподели
507