Балотели и Милнър в Сити до четвъртък


Л. Михайлов

Балотели и Милнър в Сити до четвъртък

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че Джеймс Милнър и Марио Балотели ще подпишат с клуба до четвъртък. Наставникът на Астън Вила Мартин Онийл разкри, че Милнър е на път да се премести на стадион "Ийстлендс" в Манчестър, въпреки че все още предстои да се подпише договорът. Покрай мачове на националните им отбори прогресът на трансферите се забави, но Манчини смята, че сделките може да бъдат завършени веднага след края на срещите.

"Близо сме и до двамата, но сега те са с националните си отбори. Надяваме се всичко да бъде завършено до следващия четвъртък. Трансферите могат да бъдат осъществени, но трябва да почакаме. ", каза мениджърът на "гражданите" в интервю след победата над Валенсия с 2:0 в събота.

Манчестър Сити похарчи над 100 милиона паунда това лято, затвърждавайки статута си на най-богат клуб в света. Дори треньорът на Валенсия Унай Емери потвърди, че офертата на Сити превъзхожда тази на Реал Мадид:

"На световно равнище единственият отбор, с който можеше да се сравняват беше Реал, но Сити отидоха дори по-далече. Събират в редиците си някой от най-добрите футболисти в света. Инвестицията им донесе състав от страхотни играчи и ги направи основни конкуренти за титлата в Англия. Разбира се парите не са единственият фактор, но в момента мисля, че са на едно ниво с Челси и Манчестър Юнайтед."

 

  Сподели
168