Мартинес: Азар е готов за нещо ново


И. Ангелов

Мартинес: Азар е готов за нещо ново

Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес подклади слуховете, които свързват нападателя на Челси Еден Азар с трансфер в Реал Мадрид. Наставникът на третия в света след края на Световната купа сподели мнението си, че 27-годишният е готов за ново предизвикателство в кариерата си пред Cadena Ser:

"Може би сега е най-доброто време за Азар да пробва нещо различно. Той е играч, който е зрял и е лидер. Неговата игра е основана на таланта му. Азар може да доведе нов проект до края навсякъде по света. Той е в най-добрия момент в кариерата си. 

"За мен това е лесен въпрос. Той може да намери място във всеки отбор в света. Играчите имат нужда от нови предизвикателства и проекти. Може би сега е добро време за Челси и Еден да се разделят. Ще се изненадам ако Челси няма големи оферти в момента за него. 

"Еден е играч, който не познаваш наистина докато не работите заедно. Аз съм приятно изненадан. Той има много зрялост и лидерски качества. Еден е един от малкото играчи в света, които имат този талант едно в едно. Той спечели 3 пъти Играч на мача в 7 мача на Световното. Той е конкурентен. Невероятно постоянен е."

  Сподели
495