Конте благодари на Челси


И. Ангелов

Конте благодари на Челси

След две кампании начело на Челси Антонио Конте бе заменен от Маурисио Сари след спечелването на ФА Къп и Висшата лига с отбора. Сега в официално съобщение за Асоциацията на мениджърите Конте сподели:

"Аз бих искал да благодаря на всички мои приятели от Челси за здравата работа и подкрепата през последните два сезона, която помогна да спечелим заедно Висшата лига и ФА Къп. До моите играчи, чийто талант и отдаденост бяха толкова важни за успехите ни, аз им благодаря за всичко. Беше удоволствие да работя с тях всеки ден.

"До моя екип, който винаги работеше толкова здраво, аз трябва да кажа благодаря и добра работа, защото те бяха професионалисти и отдадени до края. Аз се насладих на престоя в Англия и Лондон толкова много и благодаря на феновете, които бяха изумителни с мен и семейството ми. Беше фантастично да мога да споделя емоциите си, страстта и ентусиазма си през тези два незабравими сезона, с тези невероятни привърженици, които остават в сърцето ми.

"Аз се надявам Челси да продължи да бъде успешен и пожелавам всичко добро за следващия сезон. Създадох много спомени по време на престоя си, които ще нося с мен в следващото предизвикателство."

  Сподели
397