Далглиш: Ливърпул ще успее да задържи Торес


Н. Гавазов

Далглиш: Ливърпул ще успее да задържи Торес

Шефът и една от легендите на Ливърпул Кени Далглиш смята, че клубът ще успее да запази нападателя си Фернандо Торес. Според него, оставането на Стивън Джерард ще покаже на испанския национал, че Рой Ходжсън има високи амбиции с „червените" и намеренията му за успех във Висшата лига на Англия са сериозни.

„Ще видите, че след разговора на Торес с Рой ще имаме добри новини. Сигурен съм в това", заяви Далглиш пред BBC Radio Five.

„Надявам се Торес да остане. Самият той знае какво прави. Въпреки контузиите, той е фантастичен игра, обича града и клуба си. Фактът, че Стиви остава, идването на Джо Коул и Милан Йованович, означава, че тук се мисли за настоящето и бъдещето. Това ще го задържи на „Анфийлд", завършва легендата на „мърсисайдци".

Изказването на Далглиш идва непосредствено след изявлението на Ходжсън, в което той призна, че не може да направи нищо за оставането на Торес в Ливърпул.

„За съжаление, не мога да направя нищо повече с положението на Фернандо. Той знае какво искам да направя с клуба, но неговите проблеми са с миналото, а не са свързани с бъдещето", заяви мениджърът на Ливърпул пред Sky Sports в събота.

 

  Сподели
91