Едуардо напуска с мъка Арсенал


П. Пенков

Едуардо напуска с мъка Арсенал

Вече бившият играч на Арсенал Едуаро разкри мъката си около напускането му на английския клуб, като благодари на цялото ръководство за всичките си дни прекарани на "Емирейтс" и затова, че успяха да го върнат отново на терена след лошата контузия, която получи. Хърватинът прекара цели 3 години при топчиите преди да приема офертата за 6 милиона паунда от Шактьор Донецк по-рано тази седмица.

Ето какво споделу Едуаро на официалният сайт на Арсенал: "Последните няколко дена бяха най-емоционалните в живота ми. Въпреки това, съм настроен добре около новото ми предизвикателство в новия му клуб Шахтьор Донецк, но съм много тъжен, след като напускам дома си - Арсенал, който е много специален за мен. Ще ми липсват съотборниците ми, екипа, с който работих и изключителните фенове на клуба. Когато за първи път дойдох в Англия не знаех английски и не познавах никого, но веднага след това се почувствах като у дома си и като част от едно голямо семейство."

"Претърпях тежки времена, когато бях контузен, но Арсенал успя да върне отново на крака, за което съм благодарен на всички. Сега напускам Арсенал, но той винаги ще остане в сърцето ми. Винаги ще се интересувам напред за резултатите, които постига клуба. Пожелавам на Арсен Венгер и на съотборниците ми през следващия сезон всички най-добро."

  Сподели
290