Тери: Оставам във Вила до промоцията


И. Ангелов

Тери: Оставам във Вила до промоцията

Бившият капитан на Челси и Англия Джон Тери не отрече, че може да продължи кариерата си в Астън Вила дори ако тимът не успее да се върне във Висшата лига този сезон. Тери изигра 31 мача за "виланите" в Чемпиъншип този сезон и така помогна тимът да достигне до плейоф в края. 37-годишният в миналото е казвал, че не би играл за друг отбор освен Челси, но сега се оказа, че може да остане и още една година във Вила.

"Моята цел в старта на сезона беше да помогна за промоцията, била тя автоматична или чрез плейоф," започна легендата пред Talksport. "Още малко усилие и ние ще можем да се покачим и така да направим решението ми лесно."

Тери има договор до края на сезона, но все още не говори за край на кариерата си:

"Аз все още имам апетит и глад със сигурност. Аз просто искам да довърша сезона сега. Челси винаги е бил моят клуб, но откакто съм в Астън Вила аз давам всичко и феновете се отнасят прекрасно с мен. Те ме приеха с отворени обятия и аз искам да мисля, че съм успял да върна нещо на терена и в тренировките. Аз мисля, че комбинацията между отбора и мен се получи и за двете страни. Това е невероятно пътуване до тук и аз се насладих на него. Определено смятам, че избрах правилно през лятото."

  Сподели
69