Райола предложи услугите на Погба на ПСЖ


Н. Гавазов

Райола предложи услугите на Погба на ПСЖ

Агент Мино Райола, който представлява интересите на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, се е срещнал с представители на ПСЖ в началото на тази седмица. Както е известно, по-рано в пресата се появиха съобщения, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да продаде Погба през лятото. Според различни британски източници, отношенията между мениджър и играч съвсем са се влошили, за това португалецът няма нищо против напускането на французина през летния трансферен прозорец. Съобщаваше се, че ПСЖ се интересува от играча на националния отбор на Франция, като парижани вече са започнали преговори с Погба.

Тази информация се потвърждава и от френски източници, които твърдят, че в понеделник се е състояла среща между Райола и ПСЖ по личното настояване на агентът. По време на разговорите Мино е уведомил парижани, че футболистът е готов за трансфер във френския гранд.

Както е известно, вчера се появи информация в британския печат, че Манчестър Юнайтед напълно подкрепя своя наставник Жозе Моуриньо, ако той реши да се раздели с полузащитника Пол Погба в рамките на планираното за лятото преустройство на отбора. Според информациите, Жозе не възнамерява незабавно да се отказва от услугите на своя най-скъп играч. Погба все още влиза в плановете на португалския специалист. Заедно с това Жозе много е разочарован от играта на своя възпитаник в неделния мач с УБА от Висшата лига. Моуриньо чувства, че Погба го е подвел и сега очаква реакции от Пол през остатъка от сезона. Ако 25-годишният французин не подобри своята игра в заключителните мачове от сезона, тогава Моуриньо може да продаде Погба. За осъществяване на своите намерения Жозе вече е получил абсолютната подкрепа на ръководството по този въпрос. Независимо от второто място във Висшата лига на Англия и риска да бъде завършен сезонът без трофеи, босовете продължават да смятат, че отборът прогресира под ръководството на Моуриньо. Кредитът на доверие към Жозе продължава да бъде все още много висок.

  Сподели
182