Силва: Съдиите да си вършат работата


И. Ангелов

Силва: Съдиите да си вършат работата

Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва отправи послание за реферите от Англия да вършат по-добре работата си и да бранят неговите съотборници от твърдите влизания на противниците. В последната победа на Сити над УБА с 3:0 тимът се отдалечи на 15 точки пред преследвачите си, но Давид Силва получи травма в бедрото, а Де Брюйне и Диаз бяха наранени след влизания на МакКлийн и Филипс. Наскоро и ключовият Лерой Сане получи контузия след остро влизане на противник.

"Очевидно противниците се прицелват в нас. Треньорът и всички ние говорихме за това. Ясно е през последните няколко месеца, видяхме лошия инцидент с Лерой, и сега той ще липсва два месеца. Той е много важен играч.

"В сряда можеше да е Брахим, можеше да е Кевин при втория гол. Аз мисля, че както треньорът казва, реферите трябва да си вършат работата и ако има нарушение за червен картон, той трябва да се дава. Те не правят това в последните месеци.

"Дано скоро започнат да пазят играчите ни защото другите отбори влизат остро срещу нас и това не е част от играта. Това не е честно и те трябва да наказват играчите, които играят така."

  Сподели
219