Гледайте Юнайтед - Сити с FUTBOL TV


Л. Михайлов

Гледайте Юнайтед - Сити с FUTBOL TV

Венец не неделната футболна вечер ще стане мачът между Юнайтед и Сити. Дербито на Манчестър не е просто среща между двата най-силни отбора във Висшата лига на Англия към момента и двубой между принципни съперници. Това е и сблъсък между Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола, което винаги е предизвиквало интареса на феновете. Но този път вниманието към дербито ще бъде приковано най-вече защото това ще е последен шанс за "червените дяволи" да възстановят шампионската интрига във Висшата лига на Англия.

Ще може ли Юнайтед да прекъсне победната серия на Сити, която пък може да стане рекордна? Как ще завърши четвъртата среща между двамата мениджъра на английска земя? Ще закръгли ли Юнайтед безгрешната серия до 25 мача на "Олд Трафорд"?

Всички тези въпроси ще намерят своя отговор тази вечер. Мачът е с начален час 18:30 българско време, а FUTBOL TV, както винаги ще ви направи съпричастни към дербито, предоставяйки възможност на своите читатели да го наблюдават директно: без прекъсване на картината и досадни реклами.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

  Сподели
204