Жезус: Сити играе като Бразилия


И. Ангелов

Жезус: Сити играе като Бразилия

Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус сподели, че вижда прилики между играта на "гражданите" и националния отбор на Бразилия, от който 20-годишният също е част. Жезус вкара 6 гола в 7-те си срещи във Висшата лига този сезон и помогна на Сити да поведе класирането с 2 точки над Манчестър Юнайтед.

"Да, почти като Бразилия. В Бразилия когато побеждаваме с толкова много голове ние започваме да играем със стил и да се забавляваме. Момчетата просто подскачат наоколо и тук чувството е такова. Това е много красив начин да побеждаваш. 

"Очевидно ми харесва да играя тук. Аз съм много спокоен човек, но ми липсват в града някои неща, които имах в родния ми град в Бразилия. Но аз съм много щастлив да опознавам този град все по-добре. Пеп Гуардиола е много амбициозен мениджър и затова той е спечелил и толкова трофеи през кариерата си. Аз съм късметлия да тренирам при него и да се подобрявам под ръководството му, горд съм. Аз се надявам да продължим заедно и да се подобрим още. 

"Аз много харесвам да работя и с Агуеро. Той е фантастичен човек и ние всички виждаме какъв е като играч. Аз го подкрепям много."

  Сподели
118