Челси може да измъкне Баркли от ръцете на Тотнъм


Н. Гавазов

Челси може да измъкне Баркли от ръцете на Тотнъм

Челси стана сериозен претендент за полузащитника на Евертън Рос Баркли. През последните седмици абсолютен фаворит в борбата за играча от националния отбор на Англия се смяташе, че е Тотнъм, но "шпорите" никак не успяват да се договорят нито за компенсацията на Баркли, нито за неговата заплата.

Тотнъм е на мнение, че исканите 50 милиона паунда от "карамелите" са много с оглед на изтичащия след година договор на Рос. Според различни източници, Даниел Леви не желае да плаща повече от 20 милиона паунда. Освен това "шпорите" предлагат заплата от 100 000 паунда на седмица, докато Евертън е готов да даде на своя футболист по 120 000 паунд ана всеки седем дни.

От така развилата се ситуация е готов да се възползва Челси, който има остра нужда от британски играчи след раздялата си с Джон Тери и половин дузина млади английски футболисти. Според информацията, нивото на интерес на "сините" към Баркли се е повишило след продажбата на Неманя Матич на Манчестър Юнайтед. Съобщава се, че Рос се намира на високо място в списъка от трансферните цели на Антонио Конте.

 

  Сподели
141