Лукаку: Кой отказва на най-големия отбор в света?


И. Ангелов

Лукаку: Кой отказва на най-големия отбор в света?

Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку сподели пред ESPN, че не му е било нужно дълго време за да приеме предложението на Манчестър Юнайтед когато то е пристигнало в този трансферен прозорец. Белгийският национал премина медицински прегледи и Юнайтед е постигнал споразумение с Евертън за трансфер на стойност 75 милиона лири. Остават единствено личните условия на играча, което се приема за формалност.

"Това е най-големият клуб в света. Това е клуб, който е гладен да спечели лигата отново, да доминира в света отново, а такава възможност аз искам от дете. Когато те ме потърсиха аз не се замислих дори. Така че наистина се радвам и дано стана част от историята на този отбор.

"Кой би казал 'не' на най-големия клуб в света? Най-добрият стадион в Англия, най-добрите фенове. Това е перфектна възможност. Аз винаги съм казвал, че искам да играя за отбор, който претендира за всеки възможен трофей. 

"Аз мисля, че Манчестър Юнайтед иска да е доминираща сила и ако погледнете историята им, това говори достатъчно. Да станеш част от клуб като този е нещо, което наистина исках и аз благодаря за възможността, която получавам. Сега е време да работя по-здраво от всякога."

  Сподели
391