Уулвърхямптън обяви рекорден за клуба трансфер


FUTBOL-TV

Уулвърхямптън обяви рекорден за клуба трансфер

Официалният сайт на втородивизионния Уулвърхямптън съобщи за привличането на 20-годишния Рубен Невес от Порто. Трансферът е на стойност 16 милиона паунда, което е рекордна сума за "вълците“, а договорът на младия полузащитник е за 5 години.

"Много съм щастлив да играя за Уулвърхямптън. Това е голям клуб и се надявам да помогна на отбора да постигне целите си. Винаги съм искал да играя в Англия, а ние имам добър тим. Мисля, че можем да постигнем добри неща този сезон. Също така е хубава възможността да работя отново с треньор, с който съм бил миналата година. Очаквам с нетърпение да започна да играя пред феновете – обичам това“, заявява Рубен евес.

Футболистът е сред големите таланти на Порто с изиграни над 60 мача във вътрешното първенство за последните 3 години, 20 срещи в ервопейските клубни турнири и част от младежките формации на Португалия. Той ще се събере с бившият наставник на португалския гранд Нуно Санто, с когото спечелиха сребърните медали през миналата кампания.

 

Предишният трансферен рекорд за Уулвърхямптън беше през януари месец тази година, когато бяха заплатени 13 милиона паунда за крилото на Бенфика Елдер Коща.

  Сподели
156