Педро: Напускането на Коста ще е голям проблем


И. Ангелов

Педро: Напускането на Коста ще е голям проблем

Нападателят на Челси Педро коментира спекулациите с Диего Коста от отбора на "сините", след като според него отборът ще е много по-слаб без наличието на нападателя в състава. Мениджърът Антонио Конте вече уведоми чрез текстово съобщение нападателя си, че той не е част от плановете му за следващата година, което подклади слухове за много отбори, и най-вече за завръщане в Атлетико Мадрид.

"Ще видим какво ще стане с Диего. Ние не знаем. Очевидно той е много важен играч в атака за нас. Той вкара повечето от нашите голове този сезон. Той е играч, от който защитниците се страхуват защото е бърз. Той вкарва с лекота.

"Диего ти носи сила, особено в тази лига, защото той е в добро физическо състояние и вкарва. Ако се потвърди, че той няма да продължи с нас, това ще е голяма загуба. Надявам се, като играч и приятел, че той ще остане с нас. Ние се надяваме да направим още една страхотна година. Знаем, че ще е тежък сезон, по-труден с участието ни в Шампионска лига.

"За да се състезаваш в 4 турнира, включително Шампионска лига, което е най-престижното състезание, е тежко предизвикателство. Ще работим много здраво. Конте създаде силна група, солиден отбор, и ние пожънахме успехи. Тактическата му работа ни даде сила. Той обедини съблекалнята и ние работим като един."

  Сподели
184