Куман: Юнайтед няма да е крачка нагоре за Лукаку


И. Ангелов

Куман: Юнайтед няма да е крачка нагоре за Лукаку

Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че ако Ромелу Лукаку вземе решение да напусне мърсисайдци и да премине в отбора на Жозе Моуриньо, то Манчестър Юнайтед не представлява голяма крачка напред в кариерата на нападателя, след като и Юнайтед, и Евертън се намират извън топ 4 в Англия:

"Аз не виждам Манчестър Юнайтед да завърши в топ 4. Контузията на Златан изглежда лоша и когато погледна колко мачове трябва да изиграят този сезон аз виждам как ще пропуснат четворката. Не съм впечатлен от начина, по който играят.

"Те се затрудняват да решат мача. С Евертън два пъти направихме равен с Юнайтед този сезон, но и двата мача бяхме по-добри. Лига Европа е различно ниво от Шампионска лига. Фактът, че Манчестър Юнайтед се затрудни с отбор като Андерлехт доказва какъв сезон имат те.

"Евертън има ресурса да запази всеки играч, включително Лукаку, който има договор за още 2 години. Аз говоря със собствениците всяка седмица. Искаме да направим следващата крачка с клуба и нивото ни. Много неща са възможни и искаме да вземем възможно най-добрите играчи - такива, които ще ни помогнат за място в Шампионска лига."

  Сподели
148