Конте: Реал? Челси може да донесе повече злато на Азар


И. Ангелов

Конте: Реал? Челси може да донесе повече злато на Азар

Мениджърът на Челси Антонио Конте излезе с предупреждение за Реал Мадрид, като сподели, че "сините" ще се върнат в Европа и ще мерят сили отново с "белия балет" на Зинедин Зидан, с който слуховете свързват Еден Азар. Белгиецът изглежда е получил оферти за преминаване в Испания през лятото.

"Ако играчът е щастлив той знае, че е в страхотен отбор със страхотна амбиция, аз не виждам проблеми. Дори ако този клуб е Реал Мадрид. Ние сме в страхотен клуб. Започнахме да строим нещо добро за бъдещето и амбициите на клуба са същите като моите и на играчите. Оставаме конкурентни.

"Дано останем в Шампионска лига догодина. Аз съм сигурен, че това е правилното място, страхотен клуб с амбиция. Мога да кажа това на 100%. Аз мисля, че ситуацията с Азар е много важна да се разбере, защото има спекулации, но и истина. В тази ситуация е важно да обичаме играча.

"Не мисля, че Азар преследва нов договор. Мисля, че е важно да остане на правилното място. Повтарям, градим нещо важно заедно. Точно започнахме строеж. Сега полагаме основи. Ако спечелим лигата този сезон това ще е невероятен път, невероятно нещо, защото клубът е в преход."

  Сподели
181