Клоп се оплака: Противниците ни не спят, това е проблема


И. Ангелов

Клоп се оплака: Противниците ни не спят, това е проблема

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заговори, че не е лесно отборът му да предизвика титлата във Висшата лига след няколко трудни сезона, но и заради развитието на всички отбори от върха в Англия. Клоп завърши на осма позиция миналата година, но рано този сезон застана като един от претендентите за титлата преди последната си форма:

"Вие всички знаете по-добре от мен за този клуб и какво се случи в последните години. Когато започнах тук всички се надяваха да се случи моментално. Ние се подобрихме много, но проблемът е, че другите отбори не спят. Те се борят за нещо и състезанието постоянно е напрегнато и всички са близо. Обичам работата тук, зная, че е истинско предизвикателство да си успешен в тази лига.

"Всички имат свое мнение, но ние трябва да останем концентрирани и да вършим работа. Денят не е достатъчно дълъг, за да обясня какво искат хората от нас. Дори когато си перфектен отбор, а ние не сме такъв, ще губиш мачове. Но ние често доказваме, че знаем пътя. Ние не сме лоши, затова нека продължим."

  Сподели
188