Коул: Азар ще остане най-великият в историята


И. Ангелов

Коул: Азар ще остане най-великият в историята

Бившият полузащитник на Челси, Лил и Ливърпул Джо Коул заговори, че според него Еден Азар ще остане като най-великия играч в историята на отбора на "сините". Нападателят на Челси два пъти спечели приза за Играч на годината откакто пристигна през 2012-та година от Лил, като спечели Висшата лига, Купата на лигата и Лига Европа за годините в отбора:

"Аз мисля, че той ще остане в историята на Челси като най-великия играч. Той определено е най-талантливия футболист, с който съм играл и вече е герой за феновете. Надявам се да остане там до края на кариерата си. Първия ми мач във Франция с Лил, треньорът Руди Гарсия ми каза: 'Имаме едно добро момче, Еден Азар. Искам да играеш с него.'

"И след това той вкара два от най-добрите гола, които ще видите за 20 минути и си помислих: 'Не зная дали съм достатъчно добър да играя с него.' Той е добро момче, има добро отношение в себе си, обича да тренира, обича футбола и всички в съблекалните и Франция го обичаха.

"Отборът на Антонио Конте изглежда силен. Те вече имат неговата личност. Не се вижда нищо друго освен как Челси печели лигата сега. Това, което ще ме притесни е, ако Диего Коста получи контузия за дълго. И другото е, че Тотнъм изглежда добър отбор тази година, което са лоши новини.

"Хари Кейн и Деле Али биха влезли във всеки отбор по света. Но мисля, че Челси е две стъпки напред."

  Сподели
156