Райола: Сделката на Лукаку е 99.9% готова


И. Ангелов

Райола: Сделката на Лукаку е 99.9% готова

Агентът на нападателя на Евертън Ромелу Лукаку - Мино Райола, заговори за преговорите относно неговия нов договор с клуба на "карамелите". Според представителя клубът е близо до завършването на фазата по продължаване на контракта на нападателя, който вкара 9 гола в 16-те кръга до момента в Англия:

"Ние преговаряме с клуба в добър дух и се надяваме. Аз не виждам никакви големи проблеми. Всичко е въпрос на поставяне на нещата на хартия. С Евертън сме постигнали съгласие на 99.9%. Ако Ромелу е достатъчно добър, достатъчно силен, за да се премести следващата година, ще говорим това с Евертън.

"В момента имаме много добри взаимоотношения. Ние знаем какво искат и двете страни. Евертън преминава от клуб, целящ участие в Лига Европа към по-амбициозната цел на Шампионска лига, а дори и спечелване на Висшата лига в бъдеще. Със сигурност това е интересен отбор в Англия.

"Във футбола не можеш да гледаш много напред във времето. Трябва да се движиш от трансферен към трансферен прозорец. За сега ние сме доволни от условията и ще видим през лятото каква е ситуацията. Ако има интерес от двете страни да продължим напред, това ще се обсъжда с Евертън. Сега целта е възможно най-доброто представяне за Евертън."

  Сподели
79