Дайър: Еврото нарани формата ми


И. Ангелов

Дайър: Еврото нарани формата ми

Английският полузащитник на Тотнъм Ерик Дайър сподели мнението си, че ранните посредствени представяния за клуба, с които той самия е разочарован, са следствие от участието на Англия в Евро 2016. Добрата игра на Дайър през миналия сезон го постави в националния отбор за европейското първенство, но "Трите лъва" напуснаха турнира след слабо представяне на осминафиналите с Исландия:

"Всичко зависи от мениджъра къде ще играя. Най-важното сега е, че започвам да се чувствам добре психически. Това е по-важно за мен. Ако се върна в този смисъл, и самочувствието ми се върне, тогава където и да ме поставят на терена аз ще мога да играя.

"Чувствам, че се връщам. Както миналия уикенд срещу ЦСКА. Аз просто искам да върна нивото от миналия сезон. Беше труден старт на сезона сега, и това е видно за всички. Трудно беше заради късното прибиране от Еврото защото наистина не хванах ритъм. После се контузих за два мача и сезонът отново спря за мен. И след това Тоби се контузи и бях поставен в защитата.

"Това е футбола и тези неща се случват. Не е катастрофа, просто късен старт. Не мисля, че сме имали някакъв лош момент. Просто искам да върнем всичко както беше."

  Сподели
83