Ливърпул, Челси и Сити наеха общ самолет за своите национали


Н. Гавазов

Ливърпул, Челси и Сити наеха общ самолет за своите национали

Ливърпул, Челси и Манчестър Сити решиха да обединят усилията си по наемането на частен самолет, който да върне техните играчи от националния отбор на Бразилия за следващия кръг на Висшата лига на Англия. "Селесао" има мач във вторник вечер в рамките на квалификационния турнир за класиране за финалите на Мондиал 2018. Участие в този мач могат да вземат Филипе Коуитиньо и Роберто Фирмино от Ливърпул, Давид Луис и Вилиан от Челси, а също така Фернандиньо от Манчестър Сити.

Всичките тези три отбора провеждат следващите си двубои от кръга като гости, поради това е от изключителна важност да върнат футболистите си от националните отбори възможно най-бързо. Особено от останалите континенти.

За тази цел Ливърпул, Челси и Сити решиха да обединят усилията си, както го направиха през миналия месец след мача на бразилците с Венецуела. Трите клуба наеха частен самолет в Англия на стойност 120 000 паунда.

По такъв начин Коутиньо, Фирмино, Луис, Вилиан и Фернандиньо веднага след мача в Перу са изправени пред малко над 12-часов полет, което ще им позволи да кацнат в Англия в сряда сутрин и да започнат подготовката за мачовете на своите клубни отбори за близкия кръг във Висшата лига.

 

  Сподели
108