В Бразилия смятат, че сърбите умишлено са играли грубо срещу Неймар


Н. Гавазов

В Бразилия смятат, че сърбите умишлено са играли грубо срещу Неймар

Бразилският национален отбор е убеден, че сърбите умишлено са играли твърде групо срещу Неймар , в резултат на което той е получил контузия, съобщава Marca. По-рано стана известно, че треньорският щаб на бразилците се е подготвял за тежък мач на съперника срещу ключови атакуващи играчи.

Припомняме, че Неймар бе сменен в 79-ата минута на срещата със Сърбия, вместо него на терена влезе крилото Антони. По последни информации Неймар със сигурност ще пропусне мача с Швейцария, а участието му в двубоя с Камерун е под въпрос. Идеята е бразилецът да има време да се възстанови навреме за плейофите на Световното първенство в Катар.

Срещата между националните отбори на Бразилия и Сърбия завърши при резултат 2:0 в полза на "селесао". Нападателят Ришарлисон отбеляза дубъл за тима от Латинска Америка, като и в двата случая Винисиус асистираше.

Старши- треньорът на Бразилия Тите не иска да рискува с Неймар в мача от 2-ия кръг с Швейцария заради контузията, която нападателят получи в първия мач със Сърбия.

  Сподели
238