Мечтан старт за Испания! Ла Фурия Роха вкара 7 на вратаря на ПСЖ (видео)


В. Мухарски

Мечтан старт за Испания! Ла Фурия Роха вкара 7 на вратаря на ПСЖ (видео)

Испания не последва съдбата на Аржентина и Германия и не допусна изненада. Нещо повече! Ла Фурия Роха постигна категорична победа с 7:0 над Коста Рика в първи мач и за двата тима на Мондиала в Катар.

В 11-ата минута Гави пробва подаване, при което топката отскочи след досег с крака на противников играч и отиде при Олмо, който този път успя да преодолее Навас за 1:0.

Десет минути по-късно Испания удвои аванса си. Жорди Алба намери Марко Асенсио с хубаво подаване отляво, а нападателят на Реал Мадрид с красив удар прати топката в мрежата на бившия си съотборник в "кралския" клуб Кейлор Навас.

Десет минути по-късно играчите на Енрике стигнаха и до трето попадение, след като Торес беше точен от дузпа, свирена за нарушение на Оскар Дуарте срещу Алба.

След почивката испанците намалиха темпото и въпреки това стигнаха до още попадения. В 54-ата минута Феран Торес реализира четвърто попадение, след като отне топката от Франсиско Калво в наказателното поле и с левия крак преодоля Кейлор Навас, който бе напуснал своята голлиния при неразбирателство със защитниците пред себе си.

15 минути преди края Мората беше изведен в наказателното поле, а Навас излезе да го пресрещне. Испанецът подаде на Гави, след чието воле топката се отклони в близката греда и влезе във вратата. Изключително красив гол и 5:0! 

В 90-ата минута вратарят на ПСЖ за 6-ти път трябваше да вади топката от мрежата. Той се намеси при едно центриране, но Карлос Солер притича и с добавка също успя да запише името си сред голмайсторите. Минута след това испанците отново направиха супер атака и този път Алваро Мората се разписа за 7:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
665